No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player

UUSIMMAT | KAIKKI UUTISET

Unioni huilaa, Freesi palvelee

01/01/2012

Mikäli etsit live-musiikkia arkeen tai juhlaan, julkiseen tai yksityiseen, Freesi on valmiina palvelukseen, joko trio-versiona tai bändi-kokoonpanolla, Unionia hieman akustisemmalla staililla.

Tarkempi info ja yhteystiedot osoitteessa: www.freesi.info

Soundin levyarvostelu

18/11/2010

Uusimmassa Soundi-lehdessä Ennakkonäytös EP:n arviointi! (Demoefekti)

Soundi

"Turkulaisen Unionin musiikki on täysin valmista paikallisradiossa soitettavaksi. Kuten yhtye sen itse sanoo, on sen musiikki vanhakantaista, ja iskelmälliseksi suomipopiksi Unionin musiikkia voi huoletta kutsua. Demon hittihakuiset kappaleet ovat lama-ajan ilmastossa ilahduttavan positiivisia ja asenteeltaan rakentavia. Välillä sanoituksissa on turhaa alleviivaavuutta, joka kääntyy latteudeksi. Roope Paltan laulu on vahvaa ja mukavan vapaata maneereista. Kosketinsoittimet ovat hyvä lisä särökitaroiden dominoimaan sointiin. Unionin taiteellinen visio ei juurikaan säväytä, mutta monille tämä varmasti maistuu. Onnea valitsemallanne tiellä."Soundi, 11/2010, Sami Nissinen

Studiokuvia

28/02/2010

Tunnelmakuvia Ennakkonäytös EP:n studiosessioista lisätty galleriaan. Tsekkaa kuvat täältä.

Uutta Unionia: Ennakkonäytös (EP)

18/01/2010

Uusi vuosi ja uudet kujeet... sekä uusi levy! Unionin uusi Ennakkonäytös EP on saapunut painosta, virallinen julkaisupäivä 24.12.2009. Unionin oma joululahja siis.

Ennakkonäytös on äänitetty Noisecampin studio Musamuusassa syksyn 2009 aikana, äänityksestä ja miksauksesta vastasi Kari Nieminen, masteroinnista Joona Lukala. Ennakkonäytös sisältää kolme tuoretta Unioni-biisiä: Kaiken keskellä, Sanasta miestä, Taipumaton.

Raidat pitävät sisällään tuttua Unioni-soundia uudella otteella, soittamisen riemua, pilkettä silmäkulmassa, rentoa vakavuutta, hyvää fiilistä, myös muutaman hikipisaran... niin ja paljon muuta.

Olemme haastaneet itsemme - ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Nyt haastamme teidät: kuunnelkaa ja kommentoikaa! Levyä (digipack) on tällä hetkellä saatavilla "hyvin varustelluilta" bändin jäseniltä.

Iso kiitos vielä kaikille levyprojektiin tavalla tai toisella oman panoksensa antaneille.

Näillä eväillä!

Uudet nettisivut

17/01/2010

Uuden levyn kunniaksi nettisivut ovat kokeneet kasvojenkohotuksen. Visuaalisen muutoksen lisäksi sivuilta löytyy mm. uusia promokuvia sekä Unioni player. Kuvia syksyn studiosessioista tulossa kuvagalleriaan lähiaikoina.

Terveiset studiolta, osa 3

22/11/2009

"Hitaasti mutta varmasti" -mottoa noudattaen on levyprojektimme spurtannut koko syksyn eteenpäin, ja nyt maalilinja häämöttää jo silmien edessä. Syksyn viimeisissä äänityksissä Roope tykitti lauluraidoille tunnetta ja energiaa, biisit heräsivät lopullisesti eloon, ja saimme varmistuksen, että olemme olleet alusta alkaen oikealla reitillä. Viimeinen silaus - se piste iin päälle - luotiin taustalauluilla, joissa luvassa jotakin yllättävää, spesiaalia, loistavuutta. Niinhän se menee, että kaikki hyvät asiat maailmassa vaativat naisen kosketuksen...

Äänitysten jälkeen on miksauspöydältä kaivettu viimeisen päälle esiin se "the juttu": Unioni-soundi. Soundi on löytynyt, jäljellä enää lopullinen hienosäätö, viilaus ja hionta. Joululevyä siis pukkaa, olemme innoissamme!

Syksyn onnistuneet promokuvaussessiot on myös paketissa. Pääsimme toteuttamaan myös tuon suunnitellun kuvauskohteen, loistohomma. Poseerasimme mm. Muumipapan valvovan silmän alaisuudessa, joten laatumateriaaliahan siitä tuli. Iso kiitos luottokuvaajalle! Kuvaussessioiden tulokset nähtävissä myöhemmin nettisivuilla ja myös levyn kannessa. :)

Ai niin, myös nämä nettisivut kokevat lähiviikkoina kaipaamansa "kasvojenkohotuksen".

Keikka - TPS GOES HALLOWEEN Turun VPK-talolla la 31.10.

07/10/2009

Unioni rockaa ja viihdyttää juhlayleisöä TPS GOES HALLOWEEN -juhlissa Turun VPK-talolla lauantaina 31.10. Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen menoon! Tarkempaa infoa oheisessa esitteessä:
TPS GOES HALLOWEEN

Terveiset studiolta, osa 2

26/08/2009

Studiointi on edennyt sujuvasti siihen vaiheeseen, että soittohommat on purkissa/narulla/pulkassa/tallessa. Save & close. Rumpu- ja bassoraitojen päälle on tuupattu sähköistä ja akustista kitaraa; studioisännältä "irlantilainen jalkapallohuligaani" -lempinimen saanut kitaristi-Paakkonen kauhoi cleaneja ja säröjä sisään niin, että biiseistä alkoi Kaija Koon ja kumppaneiden sijaan löytyä häivähdys jopa Rollari- ja U2-soundeja :). Sähköskittailun perään Roope laajensi akustisellaan äänimaailmaa lämpimillä mutta rapsakoilla kitarafiilistelyillä, ja lopuksi Juha veisteli hienot synakuviot ja -soundit biisejä täydentämään.

Vielä on ne tärkeimmät, eli laulut, miksaukset ynnä muut jäljellä, eli piakkoin herätellään biisit lopullisesti eloon...

Musastudion lisäksi bändi kävi sunnuntaina viettämässä aikaa myös toisessa studiossa (ja vähän sen ulkopuolellakin), nimittäin valokuvausstudiossa. Uutta promoa levyyn liittyen pukkaa siis myös kuvarintamalla. Kuvaussessio oli mainio, joten odotamme innolla, millaisia rokkikuvia näinkin komeista kavereista saa aikaiseksi. ;) Kuvaajan tuntien loistavia, tottakai. Yksi mielenkiintoinen kuvauspaikka odottaa vielä toteuttamista, joten tämäkin projekti jatkuu. Pienen "Making of" -tunnelmapalan promokuvaussessiosta voit kuitenkin käydä vilkaisemassa täältä.

Terveiset studiolta

14/08/2009

Kuten aiemmin uutisoitiin, on Unioni viettänyt rauhallisemman keikkatalven ja -kevään keskittyen enemmän uuden materiaalin työstämiseen ja esituotantoon. Uusia biisejä on syntynyt, vanhempiakin on jalostettu. Kevätkyntöjen, kylvöjen ja kasvun jälkeen näin elokuussa on sadonkorjuun aika, joten bändi onkin parhaillaan äänittämässä studiossa uutta materiaalia tulevalle levylle.

Tiukan mutta kuitenkin juuri sopivan rennon prässin puristuksessa ovat jo valmistuneet uusien biisien rumpu- ja bassoraidat, ja kitaroiden kanssakin on päästy jo hyvään vauhtiin. Tulevana sunnuntaina jatketaan edelleen kitaroinnin parissa. Biisit alkavat siis hiljalleen kypsyä, ja bändillä on jo nyt fiilis, ettei hukkakaurasta tarvitse olla huolissaan - tästä ei ole todellakaan tulossa katovuosi! :)

Tarkempaa infoa levyn sisällöstä tarjoillaan vasta myöhemmin, mutta paljastetaan tässä vaiheessa, että yksi biisi soitellaan rennosti vihellellen, peukut pystyssä ja reppu rennosti olalla. Toisessa taas ollaan tiukasti taipumattomia. Yhden biisin lopusta taas löytyy (epävirallinen) Suomen ennätys: pisin yhtäjaksoinen tomifilli! Saman biisin kertsi on tuonut etäisesti mieleen Kaija Koon "Kuka keksi rakkauden", toisessa taas jammaillaan "Äidin pikkupoika" -biisin teemassa. Mutta ei syytä huoleen, tilanne tulee kyllä matkan varrella muuttumaan. Ja mielleyhtymistä päätellen hittiainesta siis joka tapauksessa...

studiossa 2009Kuten oheisesta kuvasta voi nähdä, nyt tehdään musiikkia tosissaan ja naama peruslukemilla. No ei toki pelkästään, vaan edelleenkin sama pilke silmäkulmassa kuin ennenkin. Ja sitä fiilistä pyritään saada tarttumaan myös "nauhalle". Lisää studiokuvia tulossa myöhemmin kuvagalleriaan. Uusien biisien myötä luvassa uutta promomateriaalia myös visuaalisessa muodossa.

"Elämä on juhla" - Neste Oil Rally Finland -keikkareissun tunnelmakuvia kuvagalleriassa

12/08/2009

Tämän vuoden Neste Oil Rally Finlandin Palsankylän erikoiskokeella taiteilivat pe 31.7.2009 Hirvonen, Loeb, Latvala, Räikkönen ja kumppanit. Rallistarojen menoa säestivät ek:n varren lavalla myös bändin vauhdikkaat laulu- ja soitintaiteilijat.

Kesäinen keikkamatka teemalla "Elämä on juhla" Set Promotionin järjestämään Neste Oil Rally Finland VIP -tapahtumaan on jälleen onnellisesti takanapäin, tunnelmakuvia reissusta voit tsekata kuvagalleriasta.

Iso käsi ja kiitokset aurinkoisesta keikkafiiliksestä yleisölle, Set Promotionin poppoolle, autonvuokraajille, Pete Poskiparralle, Maija Vilkkumaalle (ja Mikko Kososelle) jne. jne. :)

Keikka - Unioni Neste Oil Rally Finlandissa pe 31.7.

31/05/2009

Unioni hyppää heinäkuun lopulla "keikkabussiin" ja suunnistaa soittamaan suomirockia Set Promotionin järjestämään perinteiseen Neste Oil Rally Finland VIP -tapahtumaan, tänä vuonna Palsankylän EK:n varrelle perjantaina 31.7.2009.

Lisätietoa tapahtumasta Set Promotionin kotisivuilta. Tervetuloa viihtymään rallin (ja musiikin) maailmaan!

Minä ja julkkis by Unioni

29/11/2008

kaverikuva
Kiitokset legendaariselle numero neljäykköselle kaverikuvasta.

Terveisiä treenikseltä & kuvia syksyn keikoilta

25/11/2008

Unionin syksyn ja samalla koko vuoden keikkatohinat on saatu onnellisesti pulkkaan, ja bändi on vetäytynyt loppuvuodeksi treenikämpän "lämpöön". Iso kiitos kaikille orkesterin kanssa keikoilla heiluneille! Vuodenvaihteen ja alkutalven 2009 treenaamme tiukasti uusia biisejä, joten aivan uudella vaihteella väsättyä Unioni-materiaalia luvassa keväämmällä. Tästä projektista lisää infoa myöhemmin. Nähdään keikoilla jälleen vuonna 2009!

Kuvagalleriaan lisätty kuvia parilta syksyn keikalta, ks. kuvat. Katsotaan, josko sivuille saataisiin myöhemmin vielä yksi Nokian Keilaamon keikalla napattu kuva - Unionin oma versio Seiska-lehden sivuiltakin tutuksi tulleesta "Minä ja julkkis" -poseerauksesta.

Näinä pimeinä aikoina, koitetaan pysyä Valveilla ja suunnataan katseet Valoa kohti...

Keikka - Unioni Nokian Keilaamossa la 4.10.

16/09/2008

Unioni tekee lauantaina 4.10. keikkavierailun Pirkanmaalle, tarkemmin Nokialla sijaitsevaan Glow Bar & Restaurant Oy Keilaamoon (Pirkkalaistie 1). Keikka alkaa klo 22, liput 5 euroa. Tervetuloa rokkaamaan ja viihtymään! Ks. keikat.

Uusia kuvia kesän keikoilta

14/09/2008

Kuvagalleriasta löytyy nyt uutta katseltavaa menneen kesän keikoilta. Kuvagallerian ulkoasu on samalla kokenut pienen kasvojenkohotuksen.
Slideshown kuvat saa myös tsekattua kokonaisena klikkaamalla kuvaa, paluu slideshow-tilaan onnistuu klikkaamalla kuvan vieressä olevaa harmaata aluetta. Ks. kuvat.

Keikka - Unioni jo ennakkoon loppuunmyydyssä Börsissä 15.5.2008

09/05/2008

Unioni vetää cover-painotteisen keikan AATU '08 -jatkobileissä (Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto) Börs Night Clubissa torstaina 15.5.2008 klo 22-23. Yökerhon puolella menossa mukana myös Eurooppa Neljä, Sham Rock Cafessa Vaakku & Vileeni.

Börsin ovet ovat kyllä avoinna kaikille, mutta valitettavasti koko tapahtuma (samalla myös Börsin jatkobileet) on myyty loppuun jo ennakkoon. Lippuja voi kuitenkin vielä kalastella AATU:n sivujen kautta (ennakkolippujen osto- ja myynti-ilmoitukset), ennen klo 22 väsähtäviltä Aurajokilaivuritutkinnon suorittajilta ympäri jokirantaa, "mustan pörssin kauppiailta" tai juttelemalla mukavia järjestäjille Börsin ovella... ;) Jos olet jo lippusi tapahtumaan lunastanut, tervetuloa rokkaamaan Börsiin!

Biisejä, kuvia, videota

11/03/2008

Jos ette ole vielä bonganneet, niin Mikseristä ja MySpacesta löytyy nyt muutamia Valveilla-levyn biisejä. Joten eikun kuuntelemaan!

Kuvagalleriaan on myös lisätty kuvia helmikuun Kåren-keikalta ja treenikämpältä. Iso kiitos kuvaaja-Samille! Ks. kuvat.

Lisäksi Unionin "videokokoelma" on täydentynyt uudella musiikkivideolla Olen mikä olen -biisistä. Ks. videot.

Unioni on Valveilla

06/02/2008

Unionin uusi levy on valmistunut! Yhdeksän uutta biisiä sisältävä, Valveilla-nimeä totteleva teos on saapunut painosta, joten ottakaahan meihin yhteyttä, mikäli haluatte levyn pyörimään omaan CD-soittimeenne. Uusia Valveilla-levyn biisejä on myös tulossa kuunneltavaksi aivan lähiaikoina Mikseriin sekä Unionin MySpaceen.

Uuden levyn myötä myös kotisivut ovat kokeneet pienen muodonmuutoksen. Sivuille on tulossa hetken kuluttua lisää päivityksiä, mm. uusia kuvia.

Iso kiitos ja kumarrus vielä kaikille levyn tekemisessä mukana olleille - erityisesti Ville Metsäranta, Sasa Opacic, Sami Saarenpää, Mona Markkanen ja Sami Lujala / LightPress. Lopuksi vielä kiitokset viime lauantain Kårenin keikan yleisölle, mahtava meininki!

Liity sisäpiiriin

06/02/2008

Liittymällä Unionin sisäpiiriin saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen infoa keikoista ja muista tapahtumista. Liittyminen (ja myös postituslistalta poistuminen) onnistuu sivun oikeassa laidassa olevan lomakkeen kautta.

Keikka - Unioni Kårenilla la 2.2.2008

17/01/2008

Unioni kiskaisee vuoden ensimmäinen julkisen keikkansa lauantaina 2. helmikuuta Fobian jatkobileissä Club Kårenilla (n. klo 00.30 alkaen). Ovet ovat avoinna myös muille (liput ovelta 5 €), joten tervetuloa starttaamaan Unionin keikkavuotta 2008!

Uusi levy loppusuoralla

17/01/2008

Unionin uusi levy on miksaus- ja masterointivaiheessa, toisin sanoen aivan loppusuoralla. Ainakin vieraskirjan perusteella uusia biisejä jo kovasti odotellaan, mutta jos vielä hetken maltatte... :)

Jou jou joulua

23/12/2007

Uuden levyn nauhoitukset ovat vihdoin pulkassa, ja uudet biisit parhaillaan viimeistelyvaiheessa. Uusi vuosi 2008 starttaa siis bändin osalta uuden levyn ja uusien biisien merkeissä, lisäinfoa tulossa sivuille joulunpyhien jälkeen.

Rokki siis jatkuu uudella sykkeellä vuonna 2008. Sitä ennen Unionin pojat toivottavat sinulle oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua!

Voihan video

27/11/2007

Videot-sivu lisätty nettisivujen kuvat-osion alle. Sivuilta löytyy alkajaisiksi mm. Unionin kaikkien aikojen ensimmäinen musiikkivideo teemalla "bändin lähihistoria paketoituna vajaaseen viiteen minuuttiin". Ks. videot.

Kuvagalleria päivitetty

28/10/2007

Kuvia lisätty galleriaan kesän ja syksyn keikoilta. Lisää keikkakuvia tulossa piakkoin. Ks. media.

Toinen puoli

28/10/2007

Unionin uusia biisejä odotellessa: käykäähän Mikserissä kuuntelemassa Roopen ja Apiskuko-kitaristin J.Silviuksen yhdessä väsäämä kappale Toinen puoli. Pianon takaa löytyy Juha.

Keikka la 13.10. - Suomirock Bar

09/10/2007

Unioni keikkailee tulevana lauantaina pitkästä aikaa Turussa, joten ei muuta kuin isolla porukalla ehkäisemään syysmasennusta ja suomirockaamaan Kaskenmäkeen noin klo 23 alkaen. Ks. keikat.

Unionin keikkapäiväkirja avattu

09/09/2007

Nettisivuilla pääset tutustumaan nyt myös bändin keikkaelämään, sillä Keikat-osioon on lisätty tarinoita menneiltä keikoilta. "Päiväkirjamerkinnät" löytyvät täältä, käykääpä lukemassa. Keikkamuisteloita on tulossa myös lisää aivan lähiaikoina...

Rock rock - KanaRock

15/08/2007

Kesätauon ja viime viikonlopun hääkeikan jälkeen Unioni suuntaa keikkabussin kohti Alastaroa, jossa bändi soittaa KanaRockissa lauantaina 18.8. n. klo 23, tervetuloa! Uuden levyn nauhoitukset etenevät myös omalla painollaan, ja keikkoja on tulossa Turun seudullekin syksymmällä.

Iso kiitos ja hyvää kesää!

11/06/2007

Viikonlopun minikiertue on onnellisesti takanapäin. Perjantaina Killassa mentiin Yhdeksäs Elämä -bändin mainion keikan jälkeen hieman "matalalentoa", mutta lauantaina Kaarinan rannassa olikin sitten huippumeno ja hyvä fiilinki päällä.

Hommahan meni lopulta "pienten" teknisten ongelmien sekoittaessa pakkaa niin, että Reetu lämmittikin yleisön meille :). Iso kiitos loistavasta meiningistä!! Ja bändin puolesta pahoittelut, että keikka-ajankohta hieman venähti alun perin ilmoitetusta, vaikka itse emme asialle mitään voineetkaan. No, hyväähän kannattaa tunnetusti odottaa. ;)

Bändi vetäytyy keskikesän ajaksi pienelle keikkatauolle ja keskittyy uusien biisien purkittamiseen. Aurinkoista kesää kaikille, fiilistellään!!!

Viikonlopun minikiertue - keikat Killassa pe 8.6. ja Kaarinassa la 9.6.

05/06/2007

keikkajulisteUnioni keikkailee tuplasti tulevana viikonloppuna, sillä bändi hyppää stagelle perjantaina Turussa ja lauantaina Kaarinassa.

Tulkaahan jammailemaan keikoille ennen Unionin keskikesän keikkataukoa! Ks. keikat.

Perjantaina 8.6. rock-musiikkia ravintola Killassa yhdessä Yhdeksäs Elämä -bändin kanssa (Unionin showtime puolen yön maissa). Killan kesän bändi-illoista infoa myös City-lehden numerossa 11/2007.

Lauantaina 9.6. jatkamme keikkailua Kaarinan Meripäivien iltariennoissa. Unionin lisäksi Hovirinnan rannan yleisön lanteita heiluttaa suomimusiikin Titanic, rautavuori ja Tsingis Khan: Frederik. Unioni lauteilla n. klo 19-22.

Keikkakuvia - ravintola basso. 12.5.

31/05/2007

Muutamia kuvia lisätty kuvagalleriaan basso.-keikalta. Ks. media.

Kiitokset ja kuvia vappukeikoilta

04/05/2007

Unioni kiittää ja kumartaa vapun keikkojen runsaslukuista juhlayleisöä loistavasta meiningistä ja mahtavasta vappufiiliksestä! Iso kiitos myös järjestäjille (Antti ja muut) yhteistyöstä ja takahuonetarjoiluista, bändi viihtyi keikoilla erinomaisesti. Lisäksi kiitokset VappuStartissa myös soittaneelle Apiskukolle mainiosta keikasta.

Erityismaininnat vielä eturivin faneille Unionin historian ensimmäisistä lavalle lentäneistä alushousuista! Sitä saa mitä tilaa... Molemmat stringit pääsevät treenikämpällemme paraatipaikalle, mutta ne miesten bokserit lähetämme vaikka Koivuniemen Paulalle ;)

Keikkakuvia VappuStartista ja Vappupiknikiltä lisätty kuvagalleriaan. Ks. media.
VappuStartti-kuvia myös TYK:n kuvagalleriassa.

Unioni Vartiovuoren vappupiknikillä 1.5.

12/04/2007

Unioni soittaa vapunpäivän (ti 1.5.) perinteisellä vappupiknikillä Vartiovuorenmäellä (TYYlikäs Vappupiknik 2007). Unionin showtime n. klo 13-14, tarkemmat ohjelmatiedot TYY:n sivuilla. Tervetuloa piknikille ja ennen kaikkea keikalle tuhansien muiden vappujuhlijoiden sekaan. Ks. keikat.

Uusia keikkoja - VappuStartti la 28.4. & ravintola basso. la 12.5.

11/04/2007

Unioni starttaa Turun (opiskelija)vapun Club Kårenilla lauantaina 28.4. klo 21 alkaen. VappuStartissa juhlakansan viihdyttämisestä vastaa Unionin lisäksi Apiskuko. Liput ennakkoon 5 €, ovelta 6 €. Lisätietoa järjestäjän (Hybridi) sivuilta.

Lisäksi Unioni keikkailee lauantaina 12.5. basso.-ravintolassa Turun Itäkeskuksessa. Ks. keikat.

Linkkisivu lisätty

11/04/2007

Kontakti-sivuille on nyt lisätty myös Unionin linkkisivu. Linkkilistaa täydennetään lähiaikoina. Jos haluat oman musiikkiaiheisen linkkisi listalle, lähetä meille viestiä ja esitä toiveesi. Linkit-sivun löydät täältä.

Keikka ke 31.1. - Bar Pelimies

22/01/2007

Unionin keikkavuosi 2007 käynnistyy virallisesti Bar Pelimiehessä (Läntinen Pitkäkatu 21-23) keskiviikkona 31.1. n. klo 20 alkaen yhteiskeikalla Last Orderin kanssa. Tervetuloa pikkulauantaina Pelimieheen päättämään "tipaton tammikuu". Ks. keikat.

Uusia biisejä tulossa

22/01/2007

Bändi on aloittanut uuden vuoden kunniaksi myös uusien biisien nauhoitukset, ja ensimmäisenä vuorossa olevan "Ei hänen laistaan" -nimisen kipaleen äänitykset ovat jo hyvässä vauhdissa. Uusista biiseistä ilmoitellaan sivuilla lisää vielä kevään aikana...

Pe 8.12. TVO-keikan peruuntuminen varmistunut

03/12/2006

Pikkujoulukeikka yhdessä Seagraven ja Mondo Bizarron kanssa TVO:lla perjantaina 8.12. on valitettavasti peruuntunut. Keikan siirtäminen muualle ei myöskään tällä kertaa onnistunut keikkajärjestäjän ponnisteluista huolimatta. Unioni pahoittelee tapahtunutta, mutta toivottelee silti kaikille rock-musiikin ystäville oikein hilpeää pikkujouluaikaa!

Keikka pe 8.12. TVO:lla peruuntunut

20/11/2006

Pikkujoulukeikka yhdessä Seagraven ja Mondo Bizarron kanssa TVO:lla perjantaina 8.12. on valitettavasti peruuntunut, tai keikkapaikka ainakin vaihtuu. Uutta keikkapaikkaa ollaan kuitenkin järjestämässä samalle illalle, joten tiedotamme lisää keikan kohtalosta heti, kun asia ratkeaa...

Kotisivuille uusi ilme

19/11/2006

Tervetuloa Unionin uusituille kotisivuille! Ulkoasumuutoksen lisäksi sivuille on ilmestynyt myös paljon uutta sisältöä, joten eipä muuta kuin tutustumaan...

Keikka pe 13.10. - Ravintola basso.

21/09/2006


Unioni soittelee perjantaina 13.10. basso.-ravintolassa Turun Itäkeskuksessa. Tervetuloa paikalle!

Unionia livenä jälleen Kaarinassa

14/08/2006

Unioni keikkailee launtaina 26.8.2006 jo toistamiseen tänä kesänä ravintolalaiva Kaijan lavalla Hovirinnan rannassa. Aloitamme n. klo 22, joten tulkaahan kaikki paikan päälle tsekkaamaan Unionin loppukesän keikkakunto!

Unionia 15.7. Kaarinan Hovirinnan rannassa

29/06/2006

Unioni keikkailee launtaina 15.7.2006 Kaarinassa Hovirinnan rannassa. Tapahtumassa esiintyy myös Last Order (www.lastorder.fi). Soitto "rantalavalla" alkaa klo 21, joten tervetuloa jammailemaan beachille!

Unionin demolevy valmis

25/06/2006

Valoa kohti -niminen levy sisältää kahdeksan uutta biisiä ja neljä vanhempaa extra-raitaa. Ensimmäinen painos on jo päässyt loppumaan, mutta levyä on saatavilla aivan lähiaikoina. Tilausohjeet tulossa kotisivuille, kunhan tavaraa on taas hyllyllä :). Epäviralliset levyjulkkaribileet pidettiin Vuolahdessa 3.6.2006. Iso kiitos kaikille pippaloihin osallistuneille! Kuvia Vuolahden keikasta nähtävillä media-sivulla lähiaikoina.

Ollaan niin kuin ennenkin purkissa

31/05/2006

Ollaan niin kuin ennenkin -nimisen biisin nauhoitukset on saatu päätökseen ja kappale on lisätty myös Mikseriin. Tässä rauhallisessa ja hieman totutusta Unionista poikkeavassa balladissa meillä oli mukana myös vierailevia tähtiä: kitarassa Antti Karineva ja perkussioissa Olli Mäkelä. Suuret kiitokset heille ja heidän ammattitaidolleen! Käykäähän kuuntelemassa.

Valon nurjalla puolella valmis

18/05/2006

Toukokuun helleviikon studioäänitysten lopputulos, uusi biisi nimeltään Valon nurjalla puolella, on valmistunut. Biisi löytyy myös Mikseristä.

Vokalistimme sanoin: "Uusi biisi, Valon nurjalla puolella ei ole mitään, tai sitä ei välttämättä ainakaan näe. Soundit on tällä kertaa ihan Unionin parhaimmistoa kuten myös biisi - sovituksineen. Kuunnelkaa ja kommentoikaa tai antakaa vaikka vinkkejä, mutta toivottavasti pidätte."

Bändin bio lisätty

29/04/2006

Roopen kirjoittama bändin historiikki lisätty bio-sivulle. Käykääpä lukaisemassa Unioni-tarina bändin vaiheista "Olipa kerran -ajoista" aina nykyhetkeen saakka.

Tervetuloa Unionin uusille kotisivuille

24/04/2006

Unionin uudet nettisivut avattu. Päivityksiä sivuille tulee lähiaikoina (mm. bio ja jäsenten esittely ilmestyvät pian). Käykääpä heittämässä terveiset vieraskirjaan.

Unioni-demon teko loppusuoralla

20/04/2006

Unionin laajan demo-cd:n tekeminen on loppusuoralla. Levylle on tulossa kaikkiaan kanhdeksan uutta Unioni-biisiä. Tällä hetkellä purkissa on kuusi biisiä: Viima, Valon prinsessa, Yksi asia johtaa toiseenkin, Taulu, Mustaan tai valkeaan ja Yhdessä.

Loput tehdään lähiviikkojen aikana, joten levy pitäisi olla valmis viimeistään kesäkuussa. Lisäksi levyltä saattaa bonuksena löytyä muutama aiempi Unioni-kipale. Lisää infoa tulossa myöhemmin...

Kaksi uutta biisiä - osa 2

04/04/2006

Jälleen kaksi uutta Unioni-biisiä purkissa. Kappaleet nimeltään Viima ja Valon prinsessa on lisätty myös Mikseriin. Eikun kuuntelemaan ja kommentoimaan!

Kaksi uutta biisiä - osa 1

10/03/2006

Unioni on jälleen käynyt studiolla äänittämässä kaksi uutta kappaletta. Yksi asia johtaa toiseenkin ja Taulu löytyvät nyt myös Mikseristä.

Unionilta uutta materiaalia

06/12/2005

Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi Unioni on käynyt studiolla tekemässä kaksi uutta biisiä: Mustaan tai valkeaan ja Yhdessä, jotka voit käydä kuuntelemassa ja kommentoimassa Mikseri.net:ssä.